dimarts, 22 de febrer del 2011

Empat per a despedir la primera volta i zamora al pap

Dissabte és jugava l'ultim partit de la primera volta davant d'un chipi que esta collant una bona tempora.el partit és posava cara amunt en el minut 5 on ens pitaven un penal en contra i el gran jaume s'el para.en la primera part el marcador s'hagues pogut decantar en qualsevol dels dos bàndols el chipi ho intentava però s'estrellava contra un onion ben organitzat i en un jaume crescut davant la possibilitat de guanyar el seu primer zamora.l'onion molt seriosos en defensa ofegava les intencions del chipi i l'ixia a la contra,però l'onion es torna a trobar espes de cara a porta i un mancaner davall els pals salvava al conjunt del chipi una falta executada per abel amb una pastoret llest quasi sorprenen al chipi però la sort no estava de la nostra part.la segona part seguia com un calc de la primera, el chipi gaudeix de varis ma a ma. amb jaume però aquest estava decidit a quedar-se en tan sols 29 gols en la primera volta, l'onion tambe dispossava d'oportunitats per a poder obrir el marcador però és topava en els pals en mancaner i a la falta de 5 minuts per el final vam sofrir la lesio de pastorin que estara apartat sobre 2 setmanes.a la fi un just empat i un trofeu zamora a jaume que seu a currat.en declaracions despres del partit jaume afirmava:i ara que s'apreparen boluda i dariet que vaig a per el pichichi de primera.tambe la secretària tecnica de l'onion despres del frustrat fixatge de paulo roberto sa fet en els serveis d'un vell conegut de la casa,l'exjugador del chipi toni lull (mes conegut com castanya)que ve a ajudar a l'onion. benvingut siga.el proper diumenge als 13:00 és jugués contra el bar rafel en el pavello el primer partit de la segona.